dissabte, 23 d’octubre del 2010

Sopar de germanor a Puçol i concert de Carles Pastor (Organitza L'ANDANA)


Ahir 22 d’octubre i amb motiu de la diada al País Valencià –encara que amb uns dies de retard– el col·lectiu L’Andana de Puçol, amics del patrimoni i de la cultura popular, organitzaren una vetllada d’allò més engrescadora a l' Espai Social La Barraca.

Primer el professor de la Universitat de València Manuel Ruzafa féu una xerrada sobre la nostra història: Gents i festes al Regne medieval de València (1298-1500), a la quual malauradament no vam poder assistir.
En acabant ens agermanàrem al voltant d’una taula llarguíssima, amb un bon soparet i una immillorable companyonia, amb degustació de coca en llanda i mistela del poble inclosa.

Finalment tenia lloc el concert de Carles Pastor acompanyat per Pere Ròdenas, on ens oferiren cançons del seu últim disc La noia del nord i ens regalaren d’altres inèdites del disc que estan preparant amb els versos d’onze poetes i poetesses valencians.



Per anar fent boca penge una d'aquestes cançons inèdites, on Carles Pator i Pere Ròdenas posen veu i música al poema Dona, el galant i afable cavaller que estimes, del poemari Correspondència de guerra de Manel Alonso i Català on denuncia la violència de gènere.

1 comentari:

Striper ha dit...

Avui nomes passo a deixar-te les meves salutacions.
Una abraçada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...