dilluns, 26 de juliol del 2010

HORES D'ART A CA LES SENYORETES

Toni Canet (director cinema), Antonio Hortelano (actor), Bikimel (cantant),
Jordi Albinyana (pintor) i Miquel Gil (cantant)


Dissabte a Ca les senyoretes es reuniren les muses de totes les arts: pintura, literatura, música, dansa i cinema.
A les 21h tenia lloc en el Palau d’Otos una xerrada sobre el lèxic popular en la llengua culta, on participaren Eugeni Reig (coordinador de la revista digital Infomigjorn) i Jem Cabanes (corrector de Vilaweb).


En acabant tocava un bon soparet a la terrassa de Ca les senyoretes sota l’atenta mirada del Benicadell i una lluna quasi plena.



A mitjanit, començaven els últims assaigs i la gravació del videoclip del “Romanç de Cileta” de Miquel Gil dirigit per Toni Canet.



La història ens conta com un estudiant (interpretat per l'actor Antonio Hortelano) intenta seduir Cileta (Bikimel). Després de la negativa d’ella decideix disfressar-se de monja i, amb l’ajuda de la mare, representada per un cor femení a l’estil de les tragèdies gregues (ballet Teleraco d’Aielo de Malferit) Cileta acabarà cedint a les arts amatòries del jove. Finalment tots -cantant, músics, cor...- acaben contagiats per l’alegria dels amants i es posen a dansar tots a ritme de rumba. En els últims segons part del públic entrava en massa per fusionar-se amb el quadre final a l’estil de Berlanga. Un altre dels protagonistes destacats era el quadre Els emmascarats del pintor Jordi Albinyana (que també actuà com a músic), a aprtir del qual sorgia tot aquest romanç.

Jo vaig participar i he de dir que va ser tota una experiència. Repeticions i més repeticions per aconseguir una presa bona, ja que l’objectiu era gravar tota la cançó en una sola seqüència. A les cinc de la matinada el director donà el vistiplau a tots els participants. Ara ja puc afegir al meu currículum que he treballat d’extra en un videoclip.
És sorprenent com un vídeo de només 4 minuts suposa tantes hores de treball i tanta quantitat de gent implicada (director, actors, tècnics, ajudants, perruquers, maquilladors).

Com ja vaig fer amb el videoclip de Botifarra, més endavant penjaré el make in off d’aquest.

4 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

I com es fa per venir a la propera cita?

GURMET ha dit...

Veig que l'estiu no minva la teva activitat.

Garbí24 ha dit...

veig que no us ho passeu pas malament del tot....

Mercè ha dit...

Lluís, a Ca les senyoretes (Otos) sovint s'organitzen nits temàtiques molt interessants i molt variades, sempre obertes a tot el públic que vulga anar. Per assabentar-se dels esdeveniments es pot consultar el blog: http://senyoretes.blogspot.com/

Gurmet, sempre que podem anem a aquests "saraos" culturals. Després obrim una petita finestra als nostres blogs per mostrar-ho a tothom.

Garbi, efectivament, molt malament no ens ho passem.

Bon estiu a tots.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...