dissabte, 2 de maig del 2009

Escriptors al terrat

Dijous passat, en l'acte Escriptors al terrat (Centre Octubre) tinguérem l'oportunitat de gaudir de dos dels grans de la nostra literatura juvenil (o sense juvenil): Joan Pla i Pep Castellano. Durant dues hores vam escoltar com els autors ens feien un tast de la seva obra, del seu estil de fer literatura, dels seus pensaments, i com no, del seu entusiasme per allò que no poden deixar de fer: escriure.
De tot l'acte em quede amb els contes de Pep, amb la seva manera tan particular de narrar, amb eixa màgia que té d'atrapar l'espectador. I especialment aquell que parla del cel de vilero, que ens dóna tants ànims a aquells que comencem en aquest món de les lletres. L'altre parla d'una bella flor anomenada Generalitat i d'un gripau verd una mica fastigós, si teniu oportunitat de veure'l en directe, potser us el contarà.

En acabar la xerrada puguérem compartir taula i converses més íntimes amb els dos convidats de luxe juntament amb d'altres il·lustres de les lletres: Ramon Guillem, Isabel Robles, Jaume Pérez Montaner, Hernández Xulvi, Francesc Mompó (heheh, com no)...
Tot un luxe per als sentits!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...