dimarts, 17 de juny del 2014

LA FLAUTA MÀGICA: 25 DE JUNY EN LLIBRERIES!



A partir del 25 de juny podreu trobar a les llibreries la meua darrera novel·la: La flauta màgica (SM arrels, Vaixell de Vapor, 2014), amb les magnífiques il·lustracions d'Aitana Carrasco. Una adaptació personalíssima de la famosa òpera de Mozart. La novel·la comença així:

Aquest manuscrit narra les aventures que Tamino, príncep de Terres Llunyanes, visqué en un regne on feia massa temps que la foscúria ho senyorejava tot. Una història que mai no ens cansarem d’escoltar perquè està plena de personatges insòlits, objectes màgics i escenaris sorprenents. Serem testimonis de la lluita entre el Sobirà del Sol i la Reina de la Nit, entre la llum i l’obscuritat, entre la saviesa i la barbàrie. 
Coneixerem Papageno, meitat home meitat ocell, amant de les bones menges i creador de cançonetes; un ésser entranyable que es mor de ganes de trobar la seva Papagena. Ens enamorarem de la princesa Pamina, bella i valerosa, que renunciarà a les pròpies arrels a canvi d’un amor total. Ens inquietarem amb les aparicions de les tres servidores de la Reina Astriflamant i els seus parlaments. Però encara hi ha més, molt més: serps gegants, llunes que somriuen, paisatges impossibles, animals que ballen, proves que cal superar... I tot això adobat amb una melodia que s’amaga darrere de les roques, de les converses, de les cançons, dels balls, dels instruments musicals... 
T’atreveixes a endinsar-te en aquest fascinant viatge?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...